PILOT: Voorlichting voor Gevorderden

Theatrale talkshow over orgasmen, (geen) zin en fantasieën

Hoe houd je seks spannend in een langdurige relatie? Wat is jouw erotische energie? Hoe controleer je het orgasme? Voorlichting voor Gevorderden is een bruisende talkshow over orgasmen, (geen) zin en fantasieën.

Seksueel potentieel

De gemiddelde volwassene benut zijn seksueel potentieel verre van volledig. Sinds de middelbare school zijn we immers nooit meer goed voorgelicht! De eerste editie Voorlichting voor Gevorderden presenteert interviews met relatietherapeuten, wetenschappers en andere sexperts. De gesprekken worden afgewisseld met veel muziek, theater en natuurlijk anatomieles.

Inspiratie

De titel van het project is een knipoog. Het programma wil bovenal inspireren. Er is immers geen eenduidige richtlijn van ‘hoe het moet’. Ook hoeft het publiek niet bang te zijn om ervaringen te moeten delen. Anoniem terug in de schoolbanken dus, voor alles wat je nooitop school leerde…

Samenwerking met seksdeskundigen

Bedenker van Voorlichting voor Gevorderden is programmamaker en presentator Gian van Grunsven. Voor dit programma werkt zij samen met kunsten
aars en seksdeskundigen.

Donderdagavond 12 november is nieuwsgierig volwassen publiek welkom bij Pllek voor een onvergetelijke avond over onze meest elementaire vorm van gemeenschap: seks.

voorlichtingvoorgevorderden woody allenDatum: donderdag 12 november | Aanvang: 20:30 uur (deuren open vanaf 20:00)


 

Online tickets: € 10,00 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.