Met voorstelling Sexiety naar Oerol 2016

SEXIETY

zelfst.naamw. (v/m) Uitspraak:[seksai-jetie] nieuwvorming uit sexuality en society, verwant aan anxiety, exciting en variety.

In SEXIETY word je honderd minuten lang opgenomen in een mini-maatschappij waar onderzocht wordt wat seksualiteit is én kan zijn. Een cross-over van theater en journalistiek , fictie en non-fictie. Theatergezelschap Gehring & Ketelaars duikt samen met programmamaker Gian van Grunsven (Voorlichting voor Gevorderden) vol overgave in bestaande theorieën.

De twee theatermakers, de journalist en een trompettist delen nieuwe inzichten, vallen over oude patronen, boksen met de heersende normen, schamen zich rot en bovenal: ze verlangen. Maar naar wat precies?

Anne Gehring en Vera Ketelaars (Theatergezelschap Gehring & Ketelaars) zijn een samenwerking gestart met programmamaker Gian van Grunsven. Ze creëren: SEXIETY. Een nieuw theaterconcept. Een ruimte waar openlijk en vrijelijk over seksualiteit gesproken wordt. Het publiek is langere tijd deelgenoot van een minimaatschappij, het normatief denken wordt aan de kaak gesteld en de grenzen van het theater worden opgerekt.
 In SEXIETY wisselen scènes, monologen en minicolleges elkaar organisch af. 
Ze smelten samen en leiden onherroepelijk tot een climax waar Anne, Vera en Gian hun goedgekozen rol moeten afleggen en de vraag zich opdringt: waar staan we nou eigenlijk?

SEXIETY duikt op op Oerol 2016,  op De Parade 2016 en in theaters in voorjaar 2017 via Theaterzaken Via Rudolphi.

PRfoto ehring-Ketelaars-ism-Gian-van-Grunsven-Vera-kijkt-achterom-1-3--1024x714

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.