Try for yourself

Vanaf nu: Try for yourself-pakket bij over komen, met op de achterkanten een duizelingwekkende mindmap met bronnen uit de voorstelling, tips en meer ! Fantastisch ontworpen en vormgegeven door Maren Bruin.

20% van de opbrengst (5 euro) gaat naar The Girl Generation, dat is een campagne geleid vanuit Afrika. Het ondersteunt individuen en kleinschalige organisaties die in hun eigen gemeenschap zich inzetten om genitale verminking bij vrouwen tegen te gaan. We hebben gekozen voor deze organisatie omdat zij functioneren dichtbij/vanuit de gemeenschappen waar vrouwenbesnijdenis nog gemeengoed is. Het is een gecompliceerd probleem, soms weten alle betrokkenen niet beter. Na 7 jaar programma’s te hebben gemaakt rondom ‘voorlichting voor gevorderden’ (de gemiddelde volwassene in Nederland weet weinig over zijn eigen seksbeleving en we hebben geen cultuur in ons lichaam echt leren ervaren) wil ik mijn steun betuigen aan hen die een langere weg te gaan hebben naar het omarmen van zichzelf en elkaar als seksueel wezen. Als een ode aan onze levendigheid.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.