Warmbad

2012

 

warmbad                            “kopje onder !”

een long form improvisatieavond                          

Zink weg tijdens een hartverwarmende zondagavond waarop drie ervaren improvisatiegroepen uit Amsterdam kopje onder gaan met nog nooit eerder vertoonde verhalen. Ook is er hete soep, live muziek, een bar en een verrassingsact.

 Datum:                         Zondag 20 mei
Locatie:             Badhuistheater (Amsterdam Oost)
Tijden:                         Van 19:00uur tot ca. 22:00uur

Entree:                         7,50 in de voorverkoop | 15euro aan de deur | Voorverkoop via www.badhuistheater.nl

Op het programma:

1.     CHEMIE van performers David Groeneveld en Gian van Grunsven

David is kleinkunstenaar, liedjesschrijver en dramatherapeut; Gian is presentator, programmamaker en dramaturg. Beiden zijn gedreven improvisatiespelers. Vorig jaar hebben ze elkaar gevonden op de vloer. Tijdens warmbad maken zij hun debuut als CHEMIE met een persoonlijke en volledig geïmproviseerde voorstelling.

 

2. Dizzy&co met ‘Whirlpool’

Dizzy&co is een internationale cast van professionele improvisatiespelers rondom performers Peter More en Jochem Meijer (‘Dizzy’). De spelers zijn afkomstig uit verschillende improvisatiegroepen die tijdens warmbad samenkomen in één energieke show: ‘Whirlpool’! Whirlpool bestaat uit uiteenlopende en ogenschijnlijk ongerelateerde verhaallijnen die op verrassende wijze met elkaar verbonden worden

 

3.     Top Module van TVA met ‘in de stijl van Alex van Warmerdam’

TVA is de grootste improvisatietheatervereniging van Nederland. De Top Module bestaat uit hun meest ervaren spelers. Voor deze voorstelling hebben zij zich verdiept in het werk van de Nederlandse regisseur Alex van Warmerdam (van films zoals ‘Grimm’, ‘De Jurk’ en ‘Ober’; en theater zoals ‘De Mexicaanse Hond’ en ‘Wees ons genadig’). Van Warmerdam’s sobere stijl is erg moeilijk in woorden te vatten: het heeft een soort droogheid, veel humor en altijd een treurige ondertoon. Tijdens warmbad improviseert de Top Module een nooit eerder (of later) vertoond verhaal op z’n Alexiaans.

 

Concept en uitvoering:

Gian van Grunsven en David Groeneveld

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply