VOORLICHTING VOOR GEVORDERDEN | Talkshow

Live event over orgasmen, (geen) zin en fantasieën

Hoe houd je seks spannend in een langdurige relatie? Wat is jouw erotische energie? Hoe controleer je het orgasme? Voorlichting voor Gevorderden is een live event vol interviews, demonstraties en muziek over orgasmen, (geen) zin en fantasieën.

Voorlichting voor Gevorderden- © Saris & den Engelsman

Voorlichting voor Gevorderden- © Saris & den Engelsman

Voorlichting voor Gevorderden

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s: Saris & den Engelsman

Seksuele ontwikkeling

De gemiddelde volwassene benut zijn seksueel potentieel verre van volledig. Sinds de middelbare school zijn we immers nooit meer goed voorgelicht!  Massaal bezoeken we sport- en yogascholen, mindfullness cursussen poppen als paddestoelen uit de grond en we verwennen ons lichaam met biologisch eten, maar wat doen we aan onze seksuele ontwikkeling….!  Voorlichting voor Gevorderden brengt interviews met relatietherapeuten, wetenschappers en andere seksdeskundigen. De gesprekken worden afgewisseld met muziek, performance en natuurlijk anatomieles.

 

Inspiratie

De titel van het project is een knipoog. Het programma wil bovenal inspireren. Er is immers geen eenduidige richtlijn van ‘hoe het moet’. Ook hoeft het publiek niet bang te zijn om onvrijwillig ervaringen te moeten delen. Anoniem terug in de schoolbanken dus, voor alles wat je nooit op school leerde…

 

Samenwerking met seksdeskundigen

Bedenker van Voorlichting voor Gevorderden is programmamaker en presentator Gian van Grunsven. Voor dit programma werkt zij samen met kunstenaars en seksdeskundigen.

Nieuwsgierig volwassen publiek is welkom voor een onvergetelijke avond over onze meest elementaire vorm van gemeenschap: seks.

 

Voorlichting voor Gevorderden in de media

“Van Grunsven betreedt het podium en als snel blijkt dat zij de avond met een humoristische inslag modereert”. – Tijdschrift LOVER

“Niet het ongemakkelijke voorlichtingspraatje dat je ooit van je ouders of op school hebt gekregen.” – Moderne Hippies

NRC 11 mei 2016

ELLE november 2015

Het Parool 11 november 2015

parool 11nov2015 'voorlichting voor gevorderden'

 

SPEELLIJST

 12 november 2015 | 24 februari 2016 | 13 mei 2016 | 22 maart 2017 | nieuwe data volgen